Cirkus Alfredo

Cirkus Alfredo

-tips på lite skojiga platser att besöka med barn

Familjesemester på Sunwing Fanabé Beach på Teneriffa

barnsemester

Lollo o Bernie!

I februari var vi lite sugna på sol och bad så vi tog en charter till Teneriffa. Vi reste med Ving och bodde på deras hotell Sunwing Fanabé Beach. Vi är så nöjda med både hotellet och resmålet. Mer om hotellet kan du läsa på Vings hemsida.

Fräscht familjehotell

barnsemester

Poolen på Sunwing Fanabé!

Hotellet var verkligen superfräscht och det märks att det är som gjort för att barnfamiljer ska trivas. Vi bodde i ett rum på nedre botten med terrass mot poolområdet. Hela hotellområdet kändes fräscht och modernt. Poolerna var ordentligt uppvärmda så även badkrukor kan våga sig i.

Aktiviteter för alla

barnsemester

Björnarnas show!

Det finns gott om aktiviteter för den som vill roa sig, speciellt för barnen. Vår dotter tyckte det var toppen att kunna springa in till Miniland och rita, pyssla eller busa med Lollo o Bernies ”fröknar”, som hon sa. Men bäst tyckte hon om Björnarnas show på kvällen, den handlade om tre björnar som jagas av en skum typ som heter Farbror Grubb. Det var full fart och mycket sång och musik som även finns att köpa på CD och ta med sig hem.

 Barnvänligt resmål

barnsemester Teneriffa

Shopping i Playa Fanabé!

Hotellet ligger mitt inne i samhället Playa de las Americas, eller Playa Fanabé som just det här området heter. Så det är bara att gå ut från hotellet så har man både matbutiker, shopping och restauranger nära till hands. Det finns en helt fantastiskt fin starandpromenad som är ca en mil lång bara tre minuters promenad från hotellet. Det går att köra med barnvagn hela vägen för den är handikappanpassad överallt. Därifrån har man fin utsikt över stranden och havet men även bergen som reser sig bara några hundra meter från stranden.

100 % nöjda

Vi är så nöjda med vår semester på Teneriffa och vi kan verkligen rekommendera både hotellet och resmålet åt andra barnfamiljer.

Sugen på att läsa mer om solresor, läs mitt inlägg om vår resa till Mallorca.

solhatt, bad, barnpool, charter, teneriffa

Härlig barnpool på Teneriffa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>